Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Pachetele sunt în general trimise între 3-7 zile de la confirmarea comenziiși sunt expediate prin FAN COURIER cu urmărire și livrare fără semnătură. Dacă preferați livrarea prin Posta Romana puteti alege inainte de a finalzia comanda. Orice metodă alegeți, veți avea o legătură pentru urmărirea online a pachetului dumneavoastră.

Costul livrării include costul procesării și ambalării, cât și costurile poștale.  Vă sfătuim să vă grupați toate articolele într-o singură comandă. Noi nu putem grupa comenzi distincte plasate separat, astfel că fiecăreia i se vor aplica costuril de livrare separat. Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoatră sunt bine protejate.

Returul 

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

In cazul in care doresti sa returnezi produsele achizitionate, BRODCRIS ARTLINE DIGITAL SRL iti garanteaza termenul de retur prevazut prin lege, si anume 14 zile de la primirea produsului. Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator.