Termeni și condiții de utilizare

Web site-ul www.emblememilitare.ro este proprietatea SC BRODCRIS ARTLINE DIGITAL SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J10/805/2018, 39729120, sediul social: Cartier Crang 2, Buzău. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. BRODCRIS ARTLINE DIGITAL SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. BRODCRIS ARTLINE DIGITAL SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.emblememilitare.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei BRODCRIS ARTLINE DIGITAL SRL fara acordul prealabil scris al acesteia. Dreptul de a crea o legatura web – link catre www.emblememilitare.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru BRODCRIS ARTLINE DIGITAL SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru. .

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.emblememilitare.ro , imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea BRODCRIS ARTLINE DIGITAL SRL si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul BRODCRIS ARTLINE DIGITAL SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Produsele si serviciile oferite de BRODCRIS ARTLINE DIGITAL SRL. Politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.emblememilitare.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si chitanta conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari BRODCRIS ARTLINE DIGITAL SRL in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Livrare produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unei firme de curierat rapid sau prin posta. Termenul de livrare al produselor este intre 3-7 zile in functie de comanda. Termenul poate sa difere in cazul comenziolor foarte mari. Toate comenzile plasate pe www.emblememilitare.ro vor fi confirmate telefonic. O comanda nu poate fi livrata pana cand aceasta nu a fost confirmata telefonic. Termenul de livrare poate suferi modificari in perioadele de sarbatori. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul www.emblememilitare.ro se efectueaza la livrarea produselor de catre curier (ramburs).

Costuri de livrare

La comenzile de peste 300 de lei livrarea este gratuita. Pentru comenzile mai mici de 300 de lei pretul transportului prin curier rapid sau poștă. Tarifele de livrare sunt valabile pentru orice localitate din Romania în care se află un sediu Fan Courier/Posta Romana.